Vem blir Sveriges nästa Second Hand Profil?

Nu är det dags att nominera kandidater till Erikshjälpen Second Hands pris Sveriges Second Hands Profil 2017. Kandidaterna ska vara personer som brinner för second hand och inspirerar till återbruk.

I våras utnämndes Stina Isakson till Sveriges Second Hand Profil 2016. Nu är det dags att nominera kandidater till nästa års utmärkelse. Priset delas ut av Erikshjälpen Second Hand Butiker. Pristagaren ska genom sitt engagemang bidra till ett ökat intresse för second hand och dess möjligheter. Det kan handla om nytänkande idéer, kreativa lösningar eller smart miljöarbete genom återbruk.

– Utmärkelsen är en uppmuntran och ett sätt att visa uppskattning till personer som inspirerar fler att tänka second hand. Förutom Stina Isakson har Underbara Clara, Ida Magntorn och Elsa Billgren tidigare fått ta emot priset, säger Tomas Bjöersdorff, verkställande chef Erikshjälpen Second Hand Butiker, i ett pressmeddelande.

Erikshjälpens biståndsprojekt

Den som tilldelas utmärkelsen Sveriges Second Hand Profil får ett diplom och en statyett, samt rätten att tilldela ett av Erikshjälpens biståndsprojekt ett värde motsvarande 25 000 kronor. Förra årets vinnare valde att ge pengarna till ett projekt med intensivskolor i Mali.

Sista nomineringsdagen för 2017 års utmärkelse är 31 oktober 2016. Nominera kan man göra på erikshjalpen.se.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.