Kvinna har bosatt sig på McDonalds

I tre veckor har en kvinna använt McDonalds i Vetlanda som sitt hem, rapporterar Vetlanda-Posten. Kvinnan, som kommer från en annan ort, ska ha sökt sig till Vetlanda för att hon har en bekant där. Då hon inte har någon annan bostad på platsen har hon slagit sig ner på hamburgerrestaurangen, något som fått både personal och gäster att reagera.

Enligt uppgifter till tidningen ska polisen ha erbjudit kvinnan en biljett hem till den ort hon kommer ifrån men hon har inte varit intresserad. Även kyrkan har försökt att hjälpa kvinnan men utan resultat.

Under natten till måndagen gjorde kvinnan ett försök att ta sig in på bakgården till restaurangen. En anmälan om olaga intrång gjordes till följd av händelsen. Kvinnan fortsätter dock att använda McDonalds som boplats.

— Jag kan inte kommentera en enskild individ, men socialtjänsten är angelägen om att den här typen av problem får en lösning och tillsammans med andra jobbar vi för det. Ibland kan det ta lite längre tid, säger socialchef Anders Saldner till Vetlanda Posten.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.