Åtalas efter att ha ryckt loss delar av polis skägg

Polisen lyckas till slut omhänderta både flickvännen och hennes pojkvän efter mycket om och män. I samband med detta kände den ene polisen hur det sved på hans haka. Kollegan sa att det var en stor bit skäggtuss som var avdraget från skägget. De misstänkte då att pojkvännen hade gjort detta när de försökte omhänderta flickvännen.

Flera poliser vittnade
Mannen som idag är åtalad för våld mot tjänsteman genom att bland annat ha dragit av bitar av polisens skägg nekar till brottet. Men polismännen har vittnat om hur mannen ska ha gått fram till en polis, som skulle omhänderta hans flickvän, och dragit i hans jacka. Det var stort tumult vid händelsen och flera män protesterade mot polismännens beslut att omhänderta kvinnan. Kvinnan hade tidigare under kvällen nekats inträde till krogen Harrys på grund av hennes berusningstillstånd.

Kan ha drömt
I polisförhör med den unge mannens kompis som också var med i tumultet berättar han att det kan vara han själv som har gjort det. Eller så har han bara drömt att han hade dragit polisen i skägget.
Trots vittnesmålet som säger att fel man kan vara misstänkt, åtalas alltså pojkvännen för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.