Imorgon faller domen

Kriminolog Leif GW Persson talade om fallen som helt unika och att de redan när de begicks gick till historien som ytterst ovanliga. 
Imorgon kommer den dom som har fått stort medialt intresse och fått många personer att tycka till. 

Rättegången var omfattande, trots att den kortades ner mot slutet, när nu den 52 år fyllda mannen erkände flera av de ekonomiska brott han åtalas för. 
Han erkände också morden i Norrahammar, men har inte erkänt mordet och mordbranden i Hökensås.

Konstaterade mord
Den 28 maj hittades ett par i 70-årsåldern döda i sin brinnande villa i Norrahammar. Polisen kunde snart konstatera att paret hade mördats före branden.

Låg döda i fritidshuset
Cirka två och en halv månad tidigare, den 9 mars brann ett pars fritidshus i Hökensås ner till grunden. I huset låg paret som ägde huset.
Efter morden i Norrahammar misstänktes att även detta par mördats före branden, och misstankarna riktades snart mot 51-åringen, som bland annat ska ha förvaltat 800 000 kronor åt paret. I mars 2015 var makarna i behov av sina pengar efter att ha renoverat sitt fritidshus.

Vi är med er
Imorgon, tisdag 14.00 får den 52-årige mannen sin dom och i samma stund meddelar Jmini påföljden för den man som idag är misstänkt för två fall av dubbelmord, mordbrand samt bedrägerier. 
Jmini kommer vara med er under hela resan och uppdaterar löpande.

Presskonferens i tingsrätten
Jmini kommer också finnas på plats med fotograf och reporter när Rådmannen Jan Josefsson och f.d. lagmannen Jan Warén, som är domare i målet, presenterar domen och svarar på frågor.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.