Kvinnan levde i tortyr i fler år- sambon åtalas nu

Hoten och misshandelsfallen började enligt åtalet under 2012 och fram tills att mannen som är 27 år anhölls och häktades i mitten av december i fjol har våldet bara eskalerats. 

Det började med att mannen tryckt kvinnans huvud mot ratten på en bil och slagit henne i ansiktet, detta på Sjöbogatan i Jönköping. 

Under 2015 ska mannen vid flera tillfällen ha tagit stypgrepp, hotat att han ska döda såväl henne, som hennes närstående. Han ska ha puttat ner henne i dike, slagit henne i ansiktet och sagt att ”ska sprätta upp hennes fitta, samtidigt som han letat efter en kniv.”

I åtalet framgår det att 27-åringen dessutom ska ha tvingat in kvinnan i bilen vid ett tillfälle, släppt av henne i skogen och börjat misshandla henne. Förutom det ska han ha dragit henne i håret, slagit henne med en telefon och släpat henne på golvet. Han ska också ha letat efter knivar för att skada henne med dem och genom att hålla upp en marmorskiva ska han ha uttalat att han ska krossa skallen på henne. Han har också tryckt en bilnyckel mot hennes öga och skurit henne med en kniv, dunkat hennes huvud mot en bänk, hållit en sax mot hennes hals, tryckt in sina fingrar i hennes ögon och mycket mer. 

Vid flera tillfällen har han hotat och slagit kvinnan i försök att förhindra henne ifrån att tala med polisen. 

27-åringen som ä bosatt i Norrahammar är också åtalad för tre fall av olaga hot, grovt olaga hot, sexuellt ofredande, samt övergrepp i rättssak. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.