Våldtog över 20 småflickor- hovrätten höjer pedofilens straff med ett halvår

Åklagaren i fallet hade yrkat på att mannen skulle dömas till tio års fängelse för det brott han begick på westernparken High Chaparral och de barn han sexuellt förgrep sig på när han arbetade som barnskötare på 32 förskolor i Kristianstad.
Men hovrätten över Skåne och Blekinge ansåg att det inte var skäligt att döma mannen till tio års fängelse, utan istället åtta. Men trots detta döms han inte till åtta års fängelse, utan sju. Det för att han, likt vad tingsrätten har berättat, varit hjälpsam under utredningen.

Detta har hänt
Mannen har i samband med blöjbyten sexuellt förgripit sig på flera flickor. Flickorna har varit mellan ett och tre år gamla. 40-åringen har själv dokumenterat övergreppen med hjälp av sin mobilkamera. Han har sedan sparat materialet på sin dator.
I mannens hem hittade polisen 300 par trosor tillhörande småflickor. 

Flicka berättade
Mannen som utsatte ett 20-tal barn, alla mycket små och flickor för sexuella övergrepp greps den 19 juli på High Chaparral där han bland annat arbetade i en butik. Och det var tack vare att en flicka på tio år berättade om vad hon hade blivit utsatt för, som polis kunde gripa mannen och koppla honom till en lång rad sexbrott riktade mot barn.

Grova brott
Mannen är nu dömd för fyra fall av grova våldtäkter, 19 fall av grova sexuella övergrepp mot barn, barnpornografibrott, kränkande fotografering och sexuellt övergrepp mot barn.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.