Kvinna levde i tortyr i fler år- mannen just nu inför rätta

Han åtalades i förra veckan, idag inleddes rättegången mot den 27-årige man som misstänks för att i flera år ha misshandlat sin sambo som har fått leva under tortyrliknande förhållanden. 

I flera års tid levde den unga kvinnan från Jönköping under hot och blev misshandlad av sambon. Bland annat ska hon ha blivit släpad på golvet i håret av sambon och han ska ha planerat att hälla syra över henne. Han åtalades för grov kvinnofridskränkning och en lång rad andra brott.

Våldet blev grövre
Hoten och misshandelsfallen började enligt åtalet under 2012 och fram tills att mannen som är 27 år anhölls och häktades i mitten av december i fjol har våldet trappats upp.

Skulle döda henne och närstående
Mannen som själv är bosatt i Norrahammar ska vid flera tillfällen ha tagit stypgrepp, hotat att han ska döda såväl henne, som hennes närstående. Han ska ha puttat ner henne i dike, slagit henne i ansiktet och sagt att ”ska sprätta upp hennes fitta, samtidigt som han letat efter en kniv.”

Släpade ut henne i skogen
I åtalet framgår det att 27-åringen dessutom ska ha tvingat in kvinnan i bilen vid ett tillfälle, släppt av henne i skogen och börjat misshandla henne. Förutom det ska han ha dragit henne i håret, slagit henne med en telefon och släpat henne på golvet. Han ska också ha letat efter knivar för att skada henne med dem och genom att hålla upp en marmorskiva ska han ha uttalat att han ska krossa skallen på henne. Han har också tryckt en bilnyckel mot hennes öga och skurit henne med en kniv, dunkat hennes huvud mot en bänk, hållit en sax mot hennes hals, tryckt in sina fingrar i hennes ögon och mycket mer. 

Lång rättegång
Rättegången inleddes idag och kommer att pågå under åtta dagar i Jönköpings tingsrätt.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.