Mamma misshandlade döttrarna- får skyddstillsyn

Den 43-åriga kvinnan som är bosatt i Jönköping dömdes alltså idag till skyddstillsyn efter att vid flera tillfällen ha misshandlat två av hennes tre döttrar. 

Slog dem i huvudet
Kvinnan för tre fall av misshandel och den första ska ha ägt rum i mitten av sommaren i familjens sommarstuga. Kvinnan ska då ha slagit sin ena dotter född -02 i ansiktet, armen och på huvudet. De två andra fallen av misshandel som kvinnan döms för är riktade mot den två år äldre dottern. Där ska kvinnan bland annat slitit ut dotterns örhänge och knuffat ner henne på en matta. Hon ska också vid ett senare tillfälle ha slagit den äldre dottern i ryggen på huvudet och på armen.

Var värdelösa för henne
Dessutom döms hon för att vid flera tillfällen ha sagt till sin dotter, född -02 att hon är värdelös och att hon önskar att hon aldrig hade fötts. Detta ska hon också ha yttrat till den äldre dottern, född -00. Men frikänns på sju andra punkter av misshandel. 

Kvinnan har ytterligare en dotter, men henne ska hon inte ha utsatt för något brott. 

Ena dottern får skadestånd
Den 43-åriga kvinnan döms till skyddstillsyn, då hon sedan tidigare inte finns med i belastningsregistret. Dock anser kriminalvården via yttrande till rätten att kvinnan borde genomgå ett program för att inte återfall i brottslighet.
Hon ska också utbetala ett skadestånd på 5 000 kronor till den ena av hennes döttrar. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.