Jesper du Rietz blir ny chef för tekniska förvaltningen

Jesper du Rietz blir ny chef för tekniska förvaltningen i Värnamo efter nuvarande chef Stephan Lund. Jesper kommer närmast från en tjänst som verksamhetsansvarig för ögonkliniken på Ryhov i Jönköping.

– Det finns flera anledningar till att jag sökte jobbet i Värnamo kommun, men först och främst handlar det om möjligheten att leda och påverka en viktig verksamhet i en expansiv kommun, det känns riktigt attraktivt. Rollen att i samspel med politiken och övriga förvaltningar jobba framtidsinriktat är spännande. Ledarskapsrollen, det vill säga att tillsammans med medarbetarna på förvaltningen jobba för att utveckla kommunen är även det intressant, säger Jesper du Rietz

Han är född och uppvuxen i Värnamo, men bor numera i Eksjö. Efter studenten på Finnvedens gymnasium påbörjade han en militär bana och blandade sedan under flera år utbildning och jobb inom försvaret både i Sverige och internationellt.

2009 lämnade han jobbet som chef för Ammunitionsröjningsskolan för att bli biträdande verksamhetschef vid Kirurgkliniken i Region Jönköping. Efter fyra år blev han verksamhetschef på samma klinik och ett år senare verksamhetschef på ögonkliniken på Ryhov i Jönköping.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.