Ung man åtalas på 14 punkter

En man i 25-årsåldern åtalas nu på hela 14 punkter för bland annat narkotikabrott, skadegörelse och brott mot förbud att bära knivar. 

Det började med att den unge mannen i slutet av sommaren ska ha burit en kniv på allmän plats, utan att det på något vis var befogat, något som han senare vid förhör själv har erkänt.
Samma dag och vid samma tillfälle ertappas han med narkotika, vilket han också erkänner att han har gjort. 
Men det slutar inte där. 

Brukade amfetamin
För redan veckan innan ska mannen i 24-årsåldern ha använt amfetamin och metamfetamin.
och precis samma händelse upprepas cirka två veckor senare då han åter igen brukat amfetamin. 

Kör påtänd från bensinmack
I samband med när han brukade drogen i början av september, togs han också för snatteri i Aneby då han tog cigaretter till ett värde av nästan 600 kronor. 
Samma dag snattar han igen, då bensin från en mack i Nässjö, något som dessutom innebar skada för butiken. Den unge mannen körde sedan från bensinstationen, narkotikapåverkad. 

Stal vin från kvinna på Systembolaget
Nästa dag, den 5 september är mannen i farten igen, då genom att ytterligare en gång snatta cigaretter som uppgår i samma värde som vid det första snatteritillfället och han snattar också alkohol från en kund inne på Systembolaget i Eksjö.

Liknande fall har under perioden 18 augusti och den 25 september upprepats och den unge mannen åtalas därför på 14 punkter:
Sex fall av ringa narkotikabrott, fem fall av snatteri, ett fall av grov olovlig körning, ett fall mot brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål, samt ett fall av skadegörelse.  

Den unge mannen har erkänt samtliga brott. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.