Gjorde upp MC-gäng emellan- flera åtalas nu

Fyra män tillhörande MC-gänget Red Devils MC misshandlade i slutet av september två män från ett rivaliserande gäng. Nu åtalas de fyra männen för grov misshandel och olaga tvång. 

Den 27 september i år misshandlades en man av fyra andra män i åldrarna 30 till 40 år i sitt hem i Värnamo. Mannen får utstå flera slag och sparkar över hela kroppen.
De fyra männen tvingar sedan in den misshandlade mannen i en bil och där fortsätter misshandeln medan de åker till en annan adress i Värnamo. 

Tillhörde annan klubb
Gärningen ska ha begåtts på grund av att den misshandlade mannen hade anknytning till MC-föreningen East Islanders. Och de fyra åtalade männen som misshandlade mannen tillhör själva MC-klubben Red Devils MC. 

Misshandlade sonen
Framme på den andra adressen befinner sig en kvinna och hennes son. De fyra männen ger sig på sonen, även han har koppling till MC-sällskapet East Islanders. 
Mannen ska ha misshandlats med tillhygge och fick hjärnskakning då de hade sparkat honom i huvudet. 

Alla nekar till brott
De fyra männen nekar till att de ska ha misshandlat de två männen tillhörande East Islanders, trots att det finns en stor skara vittnen som kan bekräfta det hela.
Det finns också fotografier från en bensinstation som visar två av de åtalade männen. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.