Rån mot bensinstation i Nässjö

Det var under måndagskvällen som en bensinmack i Nässjö utsattes för ett rån. Enligt uppgifter från polisen blev en anställd hotad med ett tillhygge och skadades lindrigt vid händelsen. 

En gärningsman ska någon gång strax innan midnatt ha gått in på OK Q8 bensinmack i Nässjö. Denne ska med ett knivliknande föremål ha tvingat till sig kontanter. 

En anställd skadades
En man som arbetar på macken var ensam i butiken vid tillfället för rånet och blev hotad med tillhygget och ska ha skadat sig lindrigt i samband med händelsen. Den anställde på macken är i 60-årsåldern och tvingades öppna kassan och tömma pengarna i en plastpåse. I samband med händelsen ska mannen ha fått en mindre sårskada på ena armbågen ska inte ha behövt uppsöka sjukvård. Det är oklart hur skadan uppkommit. 

Polisen har för närvarande ingen misstänkt för dådet och är i övrigt mycket förtegna om händelsen av utredningsskäl. Man ska hålla kompletterande förhör under dagen. Man uppger att man har ett visst signalement på gärningsmannen. 

Andra rånet på kort tid
I fredags rånade en maskerad gärningsman en pizzeria i Nässjö. Polisen vill inte kommentera om de två rånen har något samband och att det är för tidigt att dra några slutsatser än. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.