Mordförsöket i Tranås- den misstänkte är känd av polisen sedan tidigare

En man född 1971 tog sig in i en annan mans bostad, denne född 1974 och efter bråk uppstått fick mannen född -74 flera skador i överdelen av kroppen av ett knivliknande föremål. Mannen fick opereras, men tillståndet ska inte vara livshotande.
Polisen kan nu berätta att den misstänkte gärningsmannen är känd sedan tidigare. 

Det var vid halv elvatiden på fredagskvällen som polisen fick kännedom om att en man hade tagit sig in i en annan mans bostad och efter ett bråk stuckit denne med ett knivliknande föremål. Mannen fick föras till sjukhus för operation efter att ha fått flera stickskador på överdelen av kroppen.
– Han vårdas på Höglandssjukhuset i Eksjö, men annars kan jag inte säga så mycket om mannens tillstånd mer än att det inte ska vara någon fara för hans liv, berättar Lasse Johansson, presstalesman på polisen i Jönköping.

Mannen i 45-årsåldern som nu misstänks för mordförsök greps under helgen och enligt Johansson ska de båda männen är bekanta med varandra.

Mannen anhölls sedan och under morgondagen, tisdag ska häktningsförhandling hållas i Eksjö Tingsrätt och är känd av polisen och han har varit inblandad i våldsbrott tidigare.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.