Blottare dömd

Den 26-årige man från Gislaved som för några veckor sedan ställes inför rätta i Jönköpings tingsrätt för att ha blottat sig och onanerat framför flera kvinnor dömde idag till dagsböter. 

Mannen åtalades på tre punkter för sexuellt ofredande efter att ha blottat sitt kön för tre olika kvinnor.

Mannen har i två av fallen erkänt att han ska ha blottat sig för kvinnorna. Men i ett av fallen kan han varken neka eller erkänna brott. Det är vid det tillfället som han dessutom ska ha onanerat framför en av kvinnorna. 

26-åringen frias från en av punkterna, då rätten menar att mannen inte har kränkt kvinnan. Han satt nämligen och onanerade i en bil och gjorde ingenting för att någon skulle upptäcka vad han sysslade med. Kvinnan har berättat att hon var ute och rastade sin hund när en bil passerade henne och parkerade en bit längre fram. Hon gick för bi den parkerade bilen som 26-åringen satt i och då kunde hon se att han satt och onanerade. Tingsrätten menar att detta inte är att betrakta som ett sexuellt ofredande. Mannen försökte inte få kvinnans uppmärksamhet. 

Totalt ska mannen betala 9 600 kronor i dagsböter. Den ena kvinnan ska också få skadestånd på drygt 5 000 kronor, men hon hade yrkat på 16 000 kronor. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.