Rekordintresse för inspirationskväll om resor

Sommarens kyliga väder har fått Jönköpingsborna att längta till varmare breddgrader. Det har inte bara lett till att bokningarna av vinterresor från regionen ökar kraftigt (med 8 procent jämfört med i fjol) – utan också till ett rekordartat intresse för Tickets Privatresors inspirationskväll på Elite Stora Hotellet på måndag kväll.

Många Jönköpingsbor är sugna på att resa bort till varmare breddgrader i vinter. För att möta resesuget har Ticket i

Jönköping arrangerat en inspirerande resekväll på måndag 21 september. Intresset för arrangemanget har varit rekordstort.

– Resesuget i höst är ovanligt stort på grund av det kyliga sommarvädret och det har också lett till att vi fått rekordmånga anmälningar till vår inspirationskväll, där vi kommer att prata om vinterresor och tipsa om spännande kryssningar, charterresor, resenyheter och lokala avgångar, säger Magnus Christersson, säljchef på Ticket Jönköping.

Tanken är att bjuda Jönköpingsborna på en kväll fylld av både inspiration och information.

– Det kommer att bli en inspirerande kväll, där Jönköpingsborna får mängder av tips för kommande resor, möjlighet att ställa frågor både till resesäljare och leverantörer som Fritidsresor och Celebrity Cruises och ta del av förmånliga erbjudanden. Dessutom har vi en quizz med fina priser.

Cirka 100 personer är anmälda till inspirationsträffen, där det kommer vara stort fokus på lokala avgångar från Jönköping. Jönköping Airport kommer att prata om destinationer och flyglinjer och Fritidsresor kommer att prata om nyheter och avgångar från Jönköping.

– Lokala avgångar är väldigt viktigt för Jönköpingsborna. Att vi har lokala avgångar till Gran Canaria och Teneriffa i vinter har till exempel bidragit till båda ligger bland topp tre för Jönköpingsborna i vinter, säger Magnus Christersson.

Kryssningsrederiet Celebrity Cruises kommer att berätta om spännande kryssningar.

– Det senaste året har allt fler Jönköpingsbor intresserat sig för kryssningar och därför vill vi bjuda på inspiration och kunskap om denna reseform. Kryssningar är ett väldigt prisvärt och bekvämt sätt att resa. Du har med dig hotellrummet och upplever flera resmål på en och samma resa.

Under kvällen kommer även Elite Hotels göra en kort presentation av Elite Hotels och Elite stora hotellet.

Tio i topp – resmål från Jönköping i vinter

1. Gran Canaria (1)

2. Bangkok (3)

3. Teneriffa (2)

4. Phuket (4)

5. Miami (7)

6. Fort Lauderdale (9)

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.