Farmer Event har skördemarknad i Jönköpng City

Nu är butikerna fyllda med säsongens alla nyheter och på lördag har besökare chans att göra riktiga marknadsfynd. 

Då är det nämligen dags för Höstmarknad. Ta med dig hela familjen och njut av en heldag full av aktiviteter i city.

Under Höstmarknaden förlänger butikerna öppettiderna till 10-18 på Öster och 10-16 på Väster. Förutom att marknadsfynda i butikerna kan du också handla mat, godis och mycket annat i knallestånden längs gatorna. På Barnarpsgatan återkommer förra årets stora succé, Bakluckeloppis.
– Bakluckeloppisen var väldigt uppskattad förra året så det kändes självklart att köra igen, säger Simon Staflund, eventkoordinator på Jönköping City. Loppisar är väldigt populärt, vi är allt mer miljömedvetna idag och på det här viset får saker nytt liv, fortsätter han.

Farmer Event har skördemarknad
Ett av årets nya inslag är Farmer Event som deltar på Höstmarknaden med tema skördemarknad. Bland halmbalar, höskrindor och mjölkkannor kommer besökare kunna delta i flera aktiviteter på Hoppets Torg, bland annat tipspromenad, lantlig mångkamp och tovning av ull.

– Besökare kommer få en inblick i livet på en gård, säger gårdsägaren Caroline Jonegård från Farmer Event. Jag tror barnen kommer tycka att detta är väldigt spännande, fortsätter hon.
På Hovrättstorget är det ponnyridning, hoppborg och hinderbana för de minsta. Missa heller inte att stanna till och lyssna på trubadurer som underhåller med sång och musik på olika platser i city under marknadsdagen.

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.