Herrar under november på Vulkanteatern

Den strame varuhuschefen, säljaren som strävar uppåt och den lite bittre lagerarbetaren har ingenting gemensamt, mer än att de arbetar på samma företag. De har absolut inga planer på att fira jul tillsammans – och definitivt inte på varuhusets herrtoalett.

– Komedin HERRAR vill väcka tankar om hur vi skulle reagera om vi tvingades spendera lång tid, på liten yta, med människor vi inte känner. Vilken roll skulle vi spela och hur länge orkar vi hålla fasaden uppe, frågar sig Lotta Molin som gör sin regidebut med pjäsen. HERRAR är en del av Vulkanteaterns 25-årsjubileum.

Tidigare i år har musikalen Blodsbröder och pjäsen Markurells i Wadköping satts upp i samarbete med Föreningen Teater i Huskvarna. Nu avslutas jubileumsåret i Jönköping med denna egenproducerade pjäs som spelas på Folkets bio på Kulturhuset under november månad.

– Det känns fantastiskt roligt att få producera HERRAR som final på vårt jubileumsår. Mest ser jag dock fram emot att vi den 7 november har möjlighet att erbjuda en dövtolkad föreställning och att de med hörselnedsättning därmed ges möjlighet att ta del av teatern som konstform, berättar Klas Åkerskog som är producent för HERRAR.

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.