Designmarknad vinter på Spira

Den 28 november återvänder man till Spira och hoppas på en minst lika storslagen föreställning. Jönköpings Designmarknad välkomnar därför kreatörer av olika slag att söka en plats.

– Vårens upplägg, med större lokal och fler utställarplatser visade sig vara precis så härligt och brokigt och bullrigt som vi hade hoppats, säger Josefine Wahlström som är en av de tre arrangörerna, och i år projektledare för hela cirkusen. De andra två, Maja Laveklint och Ida Raymondson finns med i bakgrunden men kommer tillfälligt ta ett kliv tillbaka och fokusera på andra uppdrag.

När DM nu återvänder till Spira hoppas man naturligtvis kunna erbjuda jönköpingspubliken samma höga kvalitet som i våras – eller högre.

– Nu har vi testat vad Spira går för en gång och räknar med att kunna bjuda in till en ännu bättre Designmarknad den 28 november. Vi har utvärderat tillsammans med utställarna från i våras och kommer göra en del förbättringar, men upplägget blir i stort detsamma, berättar Josefine Wahlström.

– Det vi hoppas på nu är att många kreatörer är sugna på att vara med och ansöker om en plats, fortsätter hon. Ansökningarna har redan börjat trilla in och man hoppas på fler.

Mer information om hur man ansöker finns på DM:s hemsida, DESIGNMARKNAD VINTER VÄRMER UPP SPIRA IGEN.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.