Plockar upp folk från gatan för att göra om dem

byStylists är ett Jönköpingsbaserat stylingteam som drivs av stylist Anna Nilsson.
Lördagen den 10:e oktober kör de en Gör-om-mig dag i sann Trinny & Susannah-style. De kommer att plocka folk ifrån gatan som de sedan stylar med allt ifrån hår, makeup och kläder. Det blir också före- och efterbilder.

Dagen hålls i syfte för att locka uppmärksamhet till teamets koncept. Ett koncept som innebär att de samarbetar för att kunna ge kunderna en helhetslösning. Många i teamet är utbildade frisörer, makeupartister och stylister, vilket innebär att man får professionell hjälp att hitta det som passar en själv allra bäst utifrån kroppsform, färger och stil.
Gör-om-mig dagen hålls i samarbete med bland annat frisören Jessica Burenby och fotografen Sarah Malm.
– Det är otroligt kul att jobba i team, det ger en möjlighet att bolla idéer samtidigt som kan man anordna större event tillsammans, berättar Rebecka – makeupspecialist i teamet.

De anordnar olika event som modeshower, mammamingel, makeupkurser med mera. Just detta event hålls i samband med bokreleasen av Boosta din Business, där Anna Nilsson är medförfattare och berättar om hur det är att jobba i team samt hur man fixar bra event. 

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.