Tacka allemansrätten- här kan du jucka fritt i naturen

Det har tidigare varit omskrivet om sexnästet som finns i skogarna kring Hyltena. En mötesplats för personer som vill vara i naturen och ha sex med varandra

Flera forum
Det finns flera olika internetforum för människor som njuter av att träffa både främlingar och bekanta för att ha sex bland mossa och kottar. Det hela kallas för ”Dogging”.
På flera forum kan man se enskilda individer eller par som söker en eller flera att dela sexupplevelsen med.
Några beskriver kort sig själva, berättar om en mötesplats för ”Dogging” och är villiga att hämta upp personerna för samåkning ut till sexnästena. 

Kryllar av platser
Hyltena utanför Jönköping är bara en av alla de platser som används för ”offentligt” sex. Över hela landet kryllar det av andra skogsplatser där kåta träffas för intima möten. 

Övergiven sexplats
Tidigare har det funnits madrasser, kondomer och en hel del annat utspritt nära intill E4:an. Idag är det ett minne blått. 
När Jmini åkte på de gropiga vägarna för att besöka en av alla de platser där det har förekommit både ett och annat, är allt borta. 
Det enda man idag kan se är märken i gräset och mossan där madrasser och filtar en gång har legat. 
Märkena i marken är tydliga och de har legat mycket på madrasserna när de väl har legat med varandra. 

Andra platser
Nu har de som föredrar sex i naturen med både främmande bekanta likasinnade funnit andra platser i Jönköpingstrakterna. Kanske blev Hyltena en allt för omskriven plats. 

Emma Krantz
emma.krantz@jmini.se

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.