Därför älskar vi hallonlakritsskallar!

Det är lördag, och du står i godisaffären med pengarna i handen. Du funderar och funderar, men kan inte komma på vad du vill ha. Då ser du dem- godisskallar som lockar med sina röda och svarta halvor. Du har gjort ditt val.

Hallon-lakrits skallar är en fröjdefull balans av smaker. Sältan från lakritsen och sötman från hallonen är som handen i handsken, när de tillsammans skapar en unik smakupplevelse i munnen. För att inte tala om hur kompis-vänlig hallonlakritsskallar är. Om du till exempel gillar hallondelen men inte lakritsen, är det bara att bita av halva och ge andra halvan till din kompis. Det är den ultimata delnings-upplevelsen.

Hallonlakritsskallar är inte bara goda- de ser bra ut också. Dödskalle-utseendet är omisstagbart, det ser tufft ut, och passar bra in på den salta smaken.

Eftersom hallonlakritsskallar är väldigt populära är de enkla att hitta. De finns i de flesta lösgodishyllor, ibland tillsammans med andra varianter av dem, till exempel viollakritsskallar (skum), stora surskallar, coola cola skallar, och andra goda smakkombinationer.

Pelle Hallgren

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.