Fullspäckat program med Bankeryds Fotoklubb

Medlemmarna hade många trevliga programpunkter att se fram emot på Bankeryds Fotoklubbs oktobermöte.

Nyårsskiftet närmar sig och därmed var det dags att uppdra åt medlemmarna att ta med sig så många exemplar av Jönköping Förr och Nu 2016, som de trodde sig kunna få sålda. Den ansvarige för att få fram almanackan, Tommy Karlstedt, hade tagit med sig 4 stora lådor och de var tomma, när mötet avslutades. 2300 almanackor har tryckts upp, vilket vittnar om optimismen och engagemanget i klubben.

Månadens bild för oktober, som avgjorts genom röstning av besökarna på Scandinavian Photo, där bilderna var utställda under sommaren, redovisades. Av totalt 141 röster fick Göran Unemyrs foto ”Ciggen” 32 röster och kom därmed 1:a i den svartvita klassen. Inte långt efter kom Michael Alders foto ”Hjort är hjort” med 29 röster. Bengt Erikssons ”Kanot” kom på tredjeplats.

I färgklassen vann Mats Persson med ”Soluppgång Store Mosse” . På andra plats kom Bengt Eriksson med ”Tankar” och på tredje plats kom Göran Unemyr med ”Finklädd”

De röstande deltog med sin röst i ett lotteri. De lyckliga vinnarna i utlottningen av presentkort på 300 kr på Scandinavian Photo var Inga-Britt Arvidsson, Mullsjö, och Peter Lilja, Bankeryd.

På dagordningen stod även ett uppskattat bildspel och en film från klubbens fältskjutningsresa till Askersund.

Kvällens gästföreläsare var Patrik Svedberg, som visade många vackra och spännande bilder på det s.k. broccoliträdet, samtidigt som han berättade historien bakom Instagramsuccén.

Efter ett fullspäckat program och många inspirerande foton kunde medlemmarna nöjda dra sig hemåt och smälta alla intryck.

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.