Poesi med Carl-Einar Häckner

Mannen, myten, magikern – Carl-Einar Häckner är tillbaka.

Den här gången med sin föreställning Skärvor. Publiken kan se fram mot en kväll med trolleri, musik, monologer och poesi, massor av humor och framfört på det briljanta och underfundiga sätt som bara Carl-Einar kan.

Vi bär alla på något som är ensamt och trasigt. Något som har gått sönder för länge sedan, som kan vara svårt att förstå hur och varför det blev så. Det kan vara första kärleken på fritids, första dagen i ett missförstånd, ett förlorat självförtroende eller förlusten av någon som står en nära. Kan vi laga det trasiga? Kan vi laga livet?
– Jag använder mig av mina egna tillkortakommanden och misstag och gör humor av det. För att kunna vända på saker, för att kunna släppa in ljus, säger Carl-Einar i ett pressmeddelande.

Senast publiken kunde möte Carl-Einar på Spira var för tre år sedan, i oktober 2012 var han här med sin show Swedish meatballs med lingon. Skärvor hade premiär på Aftonstjärnan i Göteborg för ett år sedan, möttes av strålande recensioner och turnerar nu Sverige runt med Riksteatern. På lördag är det alltså Jönköpings tur.

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

fakta

Lördag 24 okt 18.00 i Teatersalongen, Kulturhuset Spira

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.