I vårt Sverige tjänar ingen pengar på människors lidande!

Tillsammansskapet inleder nu en ny kampanj ”I vårt Sverige tjänar ingen pengar på människors lidande!”. I Jönköping inleder vi kampanjen med en manifestation vilket även sker på flera andra platser i landet

Det är i svåra tider som människovärdet och våra värderingar sätts på prov. Människor på flykt ska mötas med värdighet och få möjligheten att bli en del av samhället! Men medvetna politiska beslut har gjort det svårare än det behöver vara. Istället för att prioritera människovärdet har politikerna valt att gynna de som vill tjäna pengar på människors lidande. Nu om någonsin måste det bli ändring på det! Att människor dör på Medelhavet eller överlever men blir ruinerade på väg till Europa beror på att politiker vill göra det svårare för flyktingar att ta sig hit.

Det är TRANSPORTÖRSANSVARET som tvingar dem in i smugglares händer. Det kan avskaffas! Även DUBLINFÖRORDNINGEN som tvingar människor att färdas genom Europa under livsfarliga och förnedrande omständigheter kan slopas. Detta går att förändra om politikerna väljer människovärdet framför att stänga människor på flykt ute. På plats i Sverige kan mottagandet bli både värdigare för flyktingarna och mer tillgängligt för de som bor på orter dit flyktingar flyttar. Skattepengar som idag går till vinstdrivande företag skulle istället kunna gå till bättre samordning, mer personal och upprustning av lokaler.

I vårt Sverige sätter vi människovärdet framför att flyktingsmugglare och RISKKAPITALISTER som Bert Karlsson ska tjäna pengar på människors lidande!

– AVSKAFFA TRANSPORTÖRSANSVARET! – SLOPA DUBLINFÖRORDNINGEN! – BORT MED VINSTDRIVANDE FÖRETAG FRÅN FLYKTINGMOTTAGANDET! 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.