Black Friday i Jönköping city

Black Friday infaller den 27 november och kommer ursprungligen från USA där dagen årligen anordnas sista fredagen i november, för att starta igång julhandeln.

Nu också i Jönköping
– Det är första gången som vi arrangerar Black Friday som en gemensam aktivitet med butikerna i Jönköping city, säger Evelina Hjalmarsson, marknadskoordinator på Jönköping city. Vad vi vet så är det inte heller någon annan stadskärna som har gjort detta sedan tidigare, vilket gör det extra roligt, fortsätter hon.

Stort intresse
Intresset för att medverka har från butiker, salonger, hotell, caféer och restauranger varit mycket positivt. Över sjuttio olika verksamheter är just nu anmälda till evenemanget.
– Det är jättekul att så många vill vara med och skapa Black Friday i Jönköping city, säger Martina Andersson, projektledare på Jönköping city. Butikerna anstränger sig just nu lite extra för att kunna ha riktigt bra erbjudanden, fortsätter hon.

Butikerna kommer att vara öppna under ordinarie öppettider under Black Friday, det vill säga 10-18 på Väster och 10-19 på Öster.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.