Party hela helgen med Nybergs bil

Med ett rekordstarkt år bakom oss är det extra härligt att fira 40-årsjubileum. Att ställa till med en rejäl fest för våra härliga kunder är vårt sätt att ge tillbaka. Vi har gjort en 40-årig resa och då passar det extra bra med ett resetema på jubileumsfesten.

Utmana Morgan och Ola-Conny

Vi har alla skrattat och ibland förfasats över Morgan och Ola-Connys galna upptåg från tv-programmen ”Ullared” och ”En stark äventyrs resa”. Nu har du chansen att träffa dem och få höra om deras reseupplevelser. Passa på och utmana dem i skifta däcktävling eller plocka ärtor på tid. Fina priser lottas ut bland dem som är bättre än killarna.

Gratis barnteater – Rödluvan och Vargen

Möt den charmige Jägaren och den blygsamma Blåhuvan, som båda kämpar för Rödluvans hjärta. Låt hela familjen ryckas med i denna roliga teater som är full med fart, fläkt och humor.

Resemässa
Kom och inspiration till nästa resa. Se de hetaste resmålen, kläder till resan, resväskor, picknickkorgar med godsaker mm.

Skattjakt, ballongdjur och tävlingar
Helgen är laddad med roliga aktiviteter för hela familjen som skattjakt, godisregn, ballongdjur för de yngsta. Gå tipspromenad, se hur tekniker lagar bucklor, testa hur det fungerar med bilpool. Har du fått ett stenskott, passa på och laga det eller skifta däcken inför vintern.

Läs mera om festen

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.