Vad händer i helgen?

Vill ni män ha det trevligt i helgen och ni kvinnor ha det ännu roligare, häng då med i Jminis guide över fantastiska händelser som sker i helgen.

The Cavern Beatles
Var: Jönköping teater 
När: fredagen den 13 november
Det legendariska bandet återuppstår när The Cavern Beatles tar scenen med storm i Jönköping ikväll. Bandet tar oss på en ”Magical History Tour” genom the Beatles historia utan förinspelade spår och använder sig endast de fyra herrarna på scenen (och deras instrument). Bandet är ett av de främsta coverbanden av The Beatles i världen, och tack vare sin uppväxt i Liverpool är rösterna skrämmande lika originalet. Så om du hade otur att missa de fyra killarna från Liverpool under 60-talet får du absolut inte missa kvällens konsert!

O’learys
Är kvällen tråkig, sväng bara förbi O’learys vid Juneporten för en bärs och en fantastisk gemenskap när Frölunda möter Djurgården ikväll i SHL klockan 19.00. Kvällen fortsätter med EM-kval då Irland möter Bosnien klockan 20.45. Här är något du inte får missa!

Vad Betjänten Såg
Var: Kammaren, Spira
När: 13-14 november
En galen fars om psykiatrikern Dr Prentices hektiska dag bestående av den jobbsökande läckerbiten Gerald när psykiatrikern samtidigt ska avvärja sin nyfikne man. Är du sugen på klassisk brittisk humor med högt tempo och hysteriska karaktärer vet du var du ska befinna dig i helgen.

Grottmannen
Var: Jönköpings teater
När: 14 november
Grottmannen är en fantastiskt rolig enmans-show som speglar olikheterna mellan män och kvinnor.
Skådespelaren och entertainern Robert Samuelsson levererar sanningar, osanningar, fördomar och funderingar med mycket glimt och stort hjärta.
Aftonbladet skriver: ”Vi män hade roligt. Kvinnorna asgarvade hela tiden”

Småfolkets Söndag: Zun Zun – det låter
Var: Folkets Park, Huskvarna
När: söndag den 15 november
Är du 1-3 år och älskar att dansa? I så fall är här ett evenemang för just dig! Vanliga vardagsljud utforskas tillsammans med rörelser, känslor och stillhet och lugn. Föreställningen arrangeras av Jönköpings kommun och Huskvarna Folkets Park med Teater Sagohuset och Danskompaniet.

Och om ovanstående inte lockar – varför inte ta en sväng till Sliver eller Bongo? 

Julia Löfquist

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.