Succé för Steffos Julbord på Knistad Herrgård!

Redan 24/6 när Knistad Herrgård presenterade sin nya fest/konferenslokal avslöjade man att Steffo skulle ha sitt egna Julbord på Knistad Herrgård.

Intresset blev riktigt stort direkt från början och nu är succén ett faktum.

Steffos 9 kvällar är fullbokade 240 personer varje kväll. Nu har Knistad Herrgård lyckats få till ytterligare 60 platser per kväll, vilket säkert är till glädje för dem som fått höra att det är fullt!

”- När vi kom på idén med att få ner Steffo till Knistad kändes det nytt och spännande. Nu känns det mer som en självklarhet, kan man fira jul utan att man fått äta ett julbord av Steffo – säger Knistad Herrgårds VD Dan Persson i ett pressmeddelande.

– Steffo har varit otroligt taggad från första stund och har varit med och planerat allt från sina 10-tals specialrätter till vilken dryck som passar. Till det kommer en mängd intressanta och roliga historier och Steffos spännande liv och människor han mött. Det känns så roligt och naturligt att det är Steffo som skall skapa julstämning på Knistad Herrgård i år, säger Knistad Herrgårds VD Dan Persson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.