Ny fantastisk ”pärla” skapas i Munksjöstaden

FC Event/ FöretagsCatering AB har skrivit ett hyresavtal på Munksjömagasinen som ligger på Munksjö ABs gamla område, blivande Munksjöstaden. Lokalerna är på över 3 000 kvm.

– Det är fantastiska lokaler som under många år stått tomma som vi från och med nästa år kommer kunna nyttja för event, mässor, utställningar och publika evenemang, mitt i centrala Jönköping precis intill Munksjön.

Vi tror att det finns ett sug i Jönköping efter unika lokaler. Istället för att gömma kommer vi lyfta den råa miljön som finns i magasinen säger William Axelsson, driftansvarig på FC Event i ett pressmeddelande.

– Vi ser magasinen intill Munksjötorget som är framtida ”pärla” i området: Vi tycker att det är mycket kul att vi redan kan ge tillgång till att nyttja och skapa aktivitet i magasinen och området säger Tommy Fritz, Tolust ”

Hyreskontraktet sträcker sig under 3 år, fram till dess att Munksjöstaden växt fram till Munksjötorget och lokalerna ska byggas om och integreras med resten av stadsdelen. Magasinen kommer under dessa år enbart renoveras varsamt för att uppfylla gällande krav för brandskydd samt stängas igen.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.