Visuell körsång med Amy Diamond

I år utgörs den av inte mindre än fyra kyrkokörer och en barnkör. Denna gång gästas granen inte bara av Jönköpings Lucia och hennes tärnor, utan också av Amy Diamond.

Det är tredje året i rad som vi får njuta av den sjungande julgranen under Julskyltningen, som i år är söndagen den 29 november. Och i år är det på Hovrättstorget den kommer hålla till.
– Det kommer se storslaget ut och meningen är att folk ska haja till, säger Edward Eklöf som är projektledare för evenemanget och som till vardags jobbar som kyrkomusiker i Gräshagskyrkan.
Det var Edward som tillsammans med Gräshagens kyrkokör drev fram idén om att arrangera detta i Jönköping för tre år sedan och då kontaktade Jönköping City.
– Granen är verkligen något utöver det vanliga och det är kul att konceptet utvecklas och blir större varje år, säger Simon Staflund, eventkoordinator på Jönköping City. Extra roligt såklart att Amy som gästar granen har lokal anknytning, fortsätter han.

”Jag är superpeppad”
Den Jönköpingsbördiga artisten Amy Diamond har många strängar på sin lyra. Förutom sin framgångsrika karriär som popsångare har hon varit programledare i Barnkanalen, synts i flertalet serier i SVT och 2015 långfilmsdebuterade hon som en av huvudrollerna i ”Min lilla syster”. På Julskyltningen kommer hon till Hovrättstorget för att leverera jullåtar i den Sjungande julgranen.
– Det är ett väldigt kul koncept med en sjungande julgran och att sjunga med en kör är alltid kul för det blir så maffigt, säger Amy Diamond. Jag är superpeppad och ser väldigt mycket fram emot det, fortsätter hon.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.