Lisa Nilsson uppträder på Spira

Så mycket bättre-aktuella Lisa Nilsson utökar sin stora Nordenturné 2016, kommer till Jönköping 24 september.

Våren 2016 åker Lisa Nilsson ut på en lång turné och nu är det klart att den utökas med två nya föreställningar i Göteborg och Stockholm. På lördag är sångstjärnan aktuell med sin dag i veckans program av ”Så mycket bättre” på TV4 och den 26 december släpper Lisa Nilsson dessutom sitt nya samlingsalbum ”Ingen gör det bättre”. Turnén har premiär i Köpenhamn den 4 februari 2016 och kommer till Sverige och Halmstad den 18 februari.

Under höstens ”Så mycket bättre” i TV4 har Lisa Nilsson gjort versioner av Niklas Strömstedts ”Vart du än går”, ”The Sign” (“När kärleken tar slut”) av Ace of Base, Kleerups ”Thank God for Sending Demons” och Ison & Filles ”Klippta vingar”. Låtarna kommer samlas på albumet ”Ingen gör det bättre” som släpps den 26 december. Förutom alla ”Så mycket bättre”-tolkningar kommer samlingsalbumet innehålla hennes stora hits, så som “Himlen runt hörnet” och “Varje gång jag ser dig” samt hennes duetter, ”Innan vi faller” med Joakim Berg från Kent och ”Mysteriet deg” med Björn Eidsvåg.

Många av dessa låtar kommer publiken kunna höra på Lisa Nilssons Nordenturné i vår, som nu utökas med nya föreställningar i Göteborg och Stockholm.

– Nu har jag tv-programmet ”Så mycket bättre” i ryggen och det innebär en del nya låtar och återförening med sånger jag inte spelat på länge, säger Lisa Nilsson.

Turnén inleds i Köpenhamn den 4 februari och efter fem spelningar i grannlandet har den Sverigepremiär i Halmstad den 18 februari.

Turnéplan Lisa Nilsson 2016

On 24 feb – Jönköping, Spira 19:30

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.