De viftar på svansen för Jmini

Ju mindre, desto bättre, less is more och minimalistiskt är det enda lyckade. Ja orden för att beskriva något som är fantastiskt beskrivs ofta med dessa ord ovan.
Därför vill vi gå från våra minireportrar till våra nu minimaskotar av helt annan art- 
Alice och Greta. 

Låt oss presentera Alice och Greta. De är Jminis nya profiler i teamet. De kommer ni att få se mycket av framöver. Men vad de ska medverka i avslöjar vi inte riktigt än. 

Alice
Alice är en pigg liten hund som är tre år gammal. Hon älskar värme och blir överlycklig när hon känner lukten av falukorv. För det mesta tar hon livet med ro och tar sig gärna en eftermiddagslur. 

Greta
Greta är den yngre av de två och är ett och ett halvt år gammal. Hon är en hejare på att trixa för att få belöning. Skinka är Gretas svaga punkt och för att få en bit visar hon gladeligen upp allt hon kan, så som rulla runt och att snurra. Greta är en pigg varelse med mycket energi som gärna vill att det händer saker ofta. 

Vi på Jmini gillar självklart ”mini”, vilket man kan säga om dessa två medarbetare. Alice väger 2,2 kilo och Greta med sina stadiga 1,8 kilo passar bra in i vårt mini-team. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.