”en riktigt god jul”

En spännande julkonsert med tre fantastiska sångare som kommer bjuda på såväl julens klassiker i sköna arrangemang, men också egenskrivna jullåtar på svenska som verkligen kan beröra. Med sig har man fyra mycket erfarna musiker som spelat med de flesta artister inom svenskt musikliv. Bo Hellgren, bas, Bernard Mörtsell, trummor/percussion, Håkan Persson, keyboard och Per Nylén på gitarr. Fyra ess på sina respektive instrument.

Jill Nord är sångerska, låtskrivare och musiker från Skåne som landat i Stockholms musikliv med samarbeten som spänner sig allt ifrån Jerry Williams shower till sakral musik. Jill är låtskrivare med förkärlek till vackra melodier blandade med texter som verkligen tar tag i lyssnaren. På 90-talet turnerade Jill runt med gruppen Majoy i stora delar av Europa och Sverige. Hon var även låtskrivare till gruppen. Jills sköna, mjuka stämma är som någon uttryckt det: ”När Jill sjunger så är det som balsam för själ och

Peter Johansson är singersongwritern från småländska Bankeryd som hunnit med tre egna album. Förra året släppte Peter singeln ”Nu tänds alla ljusen” som inte bara blev en favorit på några radiostationer utan även under förra årets julturné. Peter har samarbetat med en rad artister genom åren, både som musiker och sångpartner. Peter gillar att verkligen kommunicera med sin publik genom sin musik och gärna lite med glimten i ögat. ”Njutfull röst med en djup ärlighet”, så har någon beskrivit Peters röst.

Smålandsfödda EvaMarie Agnelid är sångerska och musiker med ett brett musikaliskt register. Med stor erfarenhet av olika musikaliska sammanhang så landar hon ofta i jazzens tecken. Inte minst genom samarbeten med exempelvis Jojje Wadenius, Jan Allan, Georg Riedel m flera. EvaMarie känne- tecknas av en stark utstrålning och och besitter en stor scennärvaro med en röst som innehåller både lekfullhet, värme och stor spännvidd.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.