Grotescos släppte en extra föreställning i Jönköping

I början av 2016 tar Grotesco sin prisbelönta humorshow på Sverigeturné. Intresset för att se föreställningen, som utsetts till Årets scenshow 2015, har varit så stort att det nu öppnas upp extraföreställningar i Umeå, Jönköping och Göteborg. “Grotesco på Scala på turné – En näradödenrevy” har premiär i Göteborg den 21 januari. Biljetter till de nya föreställningarna släpps idag kl 9.00.

Grotescos första humorshow har spelats under två säsonger på Scalateatern i Stockholm och har i media kallats för ”dödskul” (Expressen), ”briljant” (Dagens Nyheter) och ”makalös” (Svenska Dagbladet). Nyligen vann den dessutom Svenska humorpriset 2015 i kategorin Årets scenshow.

I januari 2016 är det dags för ”Grotesco på Scala på turné – En näradödenrevy”. Då ger sig Grotesco-gänget för första gången ut på Sverigeturné och premiären äger rum i Göteborg den 21 januari. Nu är det klart att det öppnas upp extraföreställningar i Umeå, Jönköping och Göreborg.

På scen: Henrik Dorsin, Per Andersson, Emma Peters, Jakob Setterberg, Emma Molin, Linus Eklund-Adolphson, Rikard Ulvshammar, Michael Lindgren, Hanna Dorsin, Jonas Kahnlund samt Grotesco-orkestern under ledning av Andreas Grube.

Spelplan för “Grotesco på Scala på turné – En näradödenrevy“

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.