Ensam julgran söker julklappar

Under tiden november och december hoppas hotellet att granen får sällskap av massor av julklappar till utsatta barn i Jönköping och Huskvarna. För varje julklapp som kommer in så ger Nordic Choice Hotels 10 kronor till UNICEF:s arbete för utsatta barn.

– Det är fjärde året i rad som vi samlar in julklappar till Frälsningsarmén. Under julen betyder traditioner mycket och den ensamma julgranen som för varje dag som julen närmar sig får en allt större hög julklappar runt sig har blivit en viktig del av julen för oss på Clarion Collection Hotel Victoria. Vi vet att det dessutom är oerhört uppskattat av våra gäster. I fjol kom det in 582 julklappar. Vi hoppas att vi ska slå det rekordet i år.

Det kostar så lite men betyder så mycket, säger, Ulrika Vestin, hotelldirektör för Hotel Victoria Alla som vill, både gäster, medarbetare och andra kan enkelt bidra. Köp en gåva, märk den med kön och ålder på tänkt mottagare, och lägg den under julgranen som står i vår hotellobby. För dig som har svårt att veta vad du ska köpa finns även önskelistor upphängda i trädet. För varje gåva som skänks donerar Nordic Choice Hotels 10 kronor till UNICEF.

-Tillsammans kan vi göra julen lite gladare för många barn som har det svårt. Vi brukar säga att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Ju fler julklappar vi får in, desto fler barn får det lite bättre och desto mer pengar donerar vi till UNICEF. Julen handlar ju trots allt om att ge, avslutar Ulrika.

I fjol samlades totalt 53 000 julklappar in under kampanjen. Man kan innan jul lägga julklappar under ensamma julgranar i lobbyn på alla 184 hotell i Nordic Choice Hotels.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.