Alcazars uppträder två dagar

Alcazars vårturné med hyllade showen ”Disco Defenders” växer! Nu är det klart att turnén även kommer till Falun 19 februari, Kristianstad 2 april och Halmstad 23 april. I helgen spelar discogruppen de sista föreställningarna på Hamburger Börs i Stockholm och den 29 januari har vårens turné premiär i Västerås.

Våren 2016 sprider Alcazar sin disco-feber över hela Sverige när de tar sin succéshow ”Disco Defenders” på turné. Trion Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund skapar varje kväll ett discoinferno av glitter, partystämning och hits tillsammans med några av Sveriges absolut bästa dansare, ett niomannaband och Edward af Silléns regi.

Förutom Alcazars egna discohits så som ”Crying at the Discoteque”, ”Not a Sinner, Nor a Saint”, ”Alcastar”, ”Stay the night” och “Blame it on the Disco” får publiken också höra discoklassiker från 70-talet och framåt. Upplägget har inte bara lockat storpublik under förra våren i Göteborg och hösten i Stockholm, det har också fått media att utbrista att det är ”bara att kapitulera inför Alcazar” (Göteborgs-Posten), ”imponerande” (Dagens Nyheter) och “fantastisk show” (QX).

Nu är det klart att vårsäsongen utökas nya stopp i Falun, Kristianstad och Halmstad. Sverigeturnén inleds den 29 januari i Västerås.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.