Så mycket tänker Jönköpingsborna resa utomlands 2016

Varannan i Jönköpings län tänker resa utomlands under 2016, visar en ny undersökning som X-change låtit göra i samarbete med SIFO. För att möta denna efterfråga lanserar valutaspecialisten X-change en butik i centrala Jönköping.

Många i Jönköpings län planerar att resa utomlands. Undersökningen från X-Change visar att fem av tio (49 procent) tänker åka utomlands under 2016. Andelen som planerar att göra det under den stundande jul- och nyårshelgen är drygt en av tjugo (6 procent). Som ett led i att möta den efterfrågan som finns för utländsk valuta öppnar därför X-change en butik på Smedjegatan i Jönköping. Det är kedjans åttonde butik i Sverige.

– Vi vet att det finns en stor efterfrågan på kvalificerade valutatjänster i Jönköping med omnejd. Genom vår nya butik ska vi hjälpa Jönköpingsborna med bästa möjliga kurs och tjänster utifrån våra 25 års verksamhet som valutaspecialist, säger Mikael Geitner, vd på X-change.

X-change har också installerat en uttagsautomat där Jönköpingsborna kan hämta ut de mest säsongsaktuella valutorna dygnet runt.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.