Stockholmskonceptet Startup Bar till Jönköping

Det populära Stockholmskonceptet Startup Bar kommer nu till Jönköping. Ett koncept som innebär att man som företagare har möjlighet att mingla och skapa kontakter i en avslappnad och trevlig miljö. 

Man satsar på att köra första onsdagen varje månad 17-19 i loungen på Grand Hotel, med start 3:e februari. Förutom den härliga stämningen så blir det aktuella ämnen vid varje träff. Första träffen kommer man få lära sig hur man minglar som ett proffs.
 
 
Bakom arrangemanget står Jönköpingsföretaget Business Bloggers och Nyföretagarcentrum Jönköping.
– När vi anordnade ”After mäss”-häng på Eget företag mässan i Stockholm i höstas så träffade vi Evoque Media som är grundarna till StartUp Bar. De ville starta upp i fler städer och undrade om vi ville vara ansvariga i Jönköping, vilket vi så klart ville, berättar Business Bloggers sociala mediastrateg och skribent Anna Nilsson.
 
Både befintliga företagare, stora som små samt de som är nyfikna på att starta eget är välkomna. Business Bloggers tror på succé på grund av det enkla konceptet. Anna förklarar:
 – Vi har själva märkt att det blir en annan stämning när man kör barhäng och mingel. Många andra event och mässor kan ibland bli lite stela. Det är bra att anmäla sig innan men annars är det bara att dyka upp, köpa det man själv vill i baren och bara mingla runt utan krav. Själva tillställningen är dessutom kostnadsfri.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.