Ny chef klar för Hallpressen

Mats Tidstrand tar vid efter Christina Björklund som koncernchef. Det blir en intern rekrytering i form av Mats Tidstrand som  är chef för Företagsmarknad och han tar vid omedelbart skriver JönköpingsPosten.se

 

Sedan tidigare är det klart att Christina Björklund lämnar sin post som vd för Hallpressen.

UPPDATERING Kl. 16.04 Styrelsen har beslutat att tillsätta Mats Tidstrand som ny vd. Han jobbar i dag som chef för Företagsmarknad och har arbetat inom koncernen sedan 2012 och ingår redan i dag i ledningsgruppen.

– Jag är otroligt stolt över det förtroende som jag fått. Vi har väl utarbetade planer som vi kommer att jobba vidare med, men jag kommer också att vilja öka tempot inom vissa områden, säger Mats Tidstrand.

Tidstrand tillträder sin tjänst omgående och Christina Björklund stannar kvar februari ut i en överlämningsfas.

– Vi ser fram emot att arbeta ihop med Mats och önskar honom och alla hans medarbetare lycka till med den fortsatta utvecklingen av verksamheten, säger Hallpressens styrelse i ett uttalande. Vi kommer fortsatt behöva ha stort fokus på kvalitet, genomförandekraft och lönsamhet samt alltid bära med oss insikten att morgondagens förtroende får vi endast under förutsättning att vi gör bra prestationer i dag, här och nu.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.