Fagerhults damer vann efter en dramatisk drabbning

Fagerhults damer vann med 8-6 i en dramatisk drabbning. När man har en match i Töreboda en fredagkväll bör det se ut enligt följande: Resan tar ca 1,5 timme och man vill vara på plats ungefär lika länge innan matchstart. Men denna gången så tog det ungefär 3,5 att ens komma fram. För under hela första perioden satt vi nämligen kvar i bussen. Det blev 5-0 i första perioden till BK Halna, vilket även var fullt rättvist. Vi har inte alls med i matchen under de första 20.

Men när man har ett lag som bestämmer tillsammans i paus att man verkligen ska göra allt för att vinna denna matchen och framförallt kriga på tills slutsignalen ljuder, så är det riktigt roligt med denna sport.

Ett helt nytt lag kommer ut i andra perioden och börjar successivt att äta sig in i matchen. Man springer, kämpar och sliter för att försöka vinna var ända boll för att på så sätt kunna få en ärlig chans. Vi lyckas få in två mål under periodens gång, men med chanser för göra fler.

Tredjeperioden fortsätter vi med samma inställning och vilja, men skillnaden är att vi även får in bollarna i kassen. 10 minuter in i perioden så är vi ikapp och ytterligare fyra minuter senare, så har vi en tremålsledning. En bra laginsats!

Hela laget förtjänar beröm för sin inställning och vilja. Men vi lyfter även fram vikarierande kaptenen Emelie Randau, Sophie Randau och Emelie Bohman lite extra.

Målskyttar :Emelie Bohman,Sophie Randau 2 var,Emelie Eriksson,Malin Strandh ,Emelie Randau och Alva Bergström 1 var.

Anders Brandt

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.