Jönköpings nya stjärnmodell?

När Kajsa Gustafsson var 15 ställde hon upp som modell för en Second hand butik och hon blev då scoutad till Spring Inspiration. 15-åringen plåtades för Spring Inspirations planscher och blev ansiktet utåt. Nu är hon 19 och har redan plåtats för bland annat Make Up Store, Björn Axen, Bröllopsguiden och Junkyard. Hon har haft en agentur i Göteborg men sa upp det i somras.
– Ja, jag sa upp agenturen nu i somras. Jag kände att jag ville ta en paus och frilansa. Men nu har jag fått en agentur i Stockholm och härnäst ska jag upp till Stockholm och vara med i pressvisningar för Make Up Store, säger Kajsa.

Inte planerat
Kajsa som bor i Hovslätt för tillfället hade inte planerat att bli modell utan hon gled mest in på ett bananskal som hon själv uttrycker det.
– Ja, många hade sagt att jag skulle passa som modell men jag hade nog inte riktigt tänkt tanken förrän allt drog i gång med Spring Inspiration.

Studera
Just nu jobbar Kajsa extra på ett äldreboende men hoppas på att kunna studera inom en snar framtid.
– Ja, jag skulle vilja komma i väg och studera i ett annat land och sen har man förhoppningen om att lyckas som modell också. Vi får se vad som händer framåt helt enkelt.

Se videointervju med Kajsa Gustafsson

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.