Ny världsstjärna till Sliver

Don Diablo är en av Nederländernas största DJ, och skärtorsdagen den 24:e mars gästar han Sliver för en exklusiv klubbspelning.

Don Diablo är klar för att gästa Sliver på Skärtorsdagen. Att få hit en av Nederländernas största DJs är Adi Sofradzija mycket stolt över och han stod bakom bokningen av artisten också.

– Att få hit Don Diablo har inte varit det lättaste, han spelar för det mesta på festivaler och speciellt nu under våren och sommaren. Så vi är mycket glada att ha kunnat boka honom till Sliver som är en klubb, säger Adi och fortsätter:
– Skärtorsdagen är en mycket speciellt partydag på Sliver, vi har alltid haft fullt hus på skärtorsdagen och denna är verkligen inte ett undantag.

Direkt från Miami City
Don Diablo kommer direkt från Miami efter att ha spelat på Ultra-festivalen, mitt i centrala Miami City.
– Det blir verkligen en stor kontrast, från en spelning för 70 000 människor med skyskrapor i bakgrunden till en spelning på ett ”litet” ställe som Sliver, säger Adi. 

På DJ Mags lista över de topp 100 bästa hamnar han inte långt efter de stora stjärnskotten som exempelvis Axwell & Ingrosso, Steve Angello och Avicii. Don Diablo hamnar på plats 30 på denna lista. 

Ger alltid 100 procent
– Don Diablo spelar alltid energirik sets, och ger alltid 100 procent, så det ska bli jättekul att ha honom här. Sliver kommer att koka, säger Adi Sofradzija.

Will Sparks
Ytterligare en stor bokning som kommer till Sliver under våren är Will Sparks, som spelar den 1 april. 
– I Sverige är Will Sparks kanske mer känd, men runtom i världen är Don Diablo mer känd. Ute i världen går det inte att jämföra de två namnen, Don Diablo är klasser större och bättre, avslutar Adi Sofradzija. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.