Ny chans för Habo Wolley

Efter en tuff första kvartsfinal som slutade med en 0-3-förlust har nu Habo Wolley en ny chans att rå på motståndarna Falkenberg när kvartsfinalserien går vidare i Ullared på söndag. För att lyckas med detta måste framförallt det egna anfallsspelet hålla en högre nivå.

Första kvartsfinalen mellan lagen slutade med en klar bortaseger för Falkenberg. Nu går kvartsfinalspelet vidare, och det gör det med match i Ullared. Habo var lediga på torsdagen och tränar fredag kväll för att finslipa på detaljer som kommer att vara viktiga i matchen på söndag.
– Jag tycker att vi gjorde många bra saker i framförallt serve, block och försvar senast, men vi lyckades inte att vända det till egna poäng eftersom vårt anfallsspel inte kom upp i normal nivå, säger Habos tränare Martin Andersson i klubbens nyhetsbrev.

Måste spela på topp
Habos motståndare visade upp ett stabilt spel på hög nivå senast och ska Habo lyckas rå på dem gäller det att spela på topp.
– Givetvis måste vi göra en topprestation på söndag för att slå dem. Alla delar i vårt spel måste fungera, gör de det så har vi definitivt chansen. Dessutom har de lagt matchen i Ullared vilket gör att de inte har samma fördel av att spela på hemmaplan och det ska vi försöka ta tillvara på för att kunna skaffa oss minst en hemmamatch till i den här serien, avslutar Martin Andersson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.