Lecrae kommer till GF

Lecrae släppte 2014 ”Anomaly” och blev tagen på allvar i musikvärlden. Albumet gick rakt in på första plats på Billboard 200 Album Chart och på de digitala albumlistorna inom rap och gospel.

För första gången i historien toppade samma artist både Gospellistan och huvudlistan Billboard 200. ”Anomaly” var platta nummer sex av Lecrae och den nådde topplaceringar utanför kristna musikbranschen.
 
Lecraes utveckling har varit enorm, de har skrivit om honom i Rolling Stone och The New York Times, samt varit på ettan på The Huffington Post. Han har uppträtt på Tonight Show starring Jimmy Fallon på NBC och The Wake Up Show utnämnde honom till den som leder utvecklingen inom hiphop. Han har många följare, 2 miljoner på Facebook, 1 miljon på Twitter och 900 000 på Instagram
 
I ett hav av musik simmar Lecrae mot strömmen och lyfter sådant som har format honom som människa, inklusive tron på Jesus. Lecraes positiva budskap har blivit väl mottagen i musikvärlden. Hans ”Church Clothes” och uppföljaren ”Church Clothes 2” har fått enorm uppmärksamhet och gett honom chansen att vara med på den legendariska hiphopturnén ”Rock The Bells Tour” tillsammans med bla Kendrick Lamar och Wu-Tang Clan.
 
Budskapet i hans musik lockar alla, från ungdomar som gör sina egna beats till chefredaktörer med de största upplagorna. Lecrae har aldrig haft som mål att sälja så många skivor som möjligt, utan se så många människor som möjligt och ge dem hopp och inspiration. Trots detta har Lecrae bla vunnit två Grammy Awards och sju Dove Awards.
 
Han vill inte att hans musik bara ska vara begränsad till folk som har en tro. Han vill belysa politik, samhällsfrågor och mänskliga relationer. Lecrae driver också ett omfattande mentor- och bönearbete bland några av USAs största idrottsstjärnor, håller bönemöten på arenor och spelarhotell för lag i både NBA, NFL, MLB och basketlandslaget. Detta och mycket mer är Lecrae engagerad i.
 
Det är en personlighet med ett stort hjärta som i sommar gästar GF.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.