Hyllade Amanda Bergman och Maja Francis i Folkets Park

Den senaste tiden har Amanda Bergman varit aktuell som låtskrivare och sångerska i hyllade bandet Amason, som under 2015 gav ut debutalbumet Sky City, som bland annat belönades med en Grammis för Årets Album.

Amason gjorde flera turnéer och släppte en EP på svenska (Flygplatsen EP) – följt av USA-turné tillsammans med Of Monsters and Men. Under hösten har Amanda också gjort hyllade framträdanden tillsammans med Seinabo Sey och Maja Francis.

Nu har Amanda nyligen släppt sitt första egna fullängdsalbum – ”Docks”.

Amanda har också medverkat i ett flertal andra projekt. Hon har uppträtt tillsammans med Bröderna Lindgren och i början av 2015 medverkade Amanda Bergman på den uppmärksammade Oskar Linnros-producerade låten ”Vintersaga”, även känd i tv-reklamen för Volvo, med över fem miljoner spelningar på Spotify. Support denna kvällen i Rotundan i Huskvarna Folkets Park är Maja Francis.

En samling pärlor skapades i ett gult 70-tals-kök i Flen. Kring bordet förenades trion Maja Francis, Veronica Maggio och Petter Winnberg i fascinationen för fantasivärldar och undervattensljud. Tillsammans skapade de ett stjärnsystem av drömmar, melankoli och skönhet. Resultatet är vår tids nästa stora popstjärna. Maja Francis har redan skapat stor uppmärksamhet med låtarna ”Last Days Of Dancing” och ”Space Invades My Mind” och med nyss släppta debut-EP:n ”Come Companion” bjuder hon återigen in oss till sitt färgstarka universum – en plats som vi och många andra längtat efter att få besöka igen.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.