Martin Ullström förlänger med Fagerhult Habo IB

Martin Ullström har valt att förlänga sitt kontrakt med FHIB två år framåt. Martin som redan gjort ett antal säsonger i föreningen och spelat 66 matcher är en av de mer rutinerade kuggarna i laget.

I Martin har vi en spelare som alltid gör ett 100% jobb och gör allt i sin makt för att laget ska bärga tre poäng i varje match. Det finns inga spelare i serien som Martin viker undan för i en närkampsduell och även i boxplay-spelet har Martin varit en viktig kugge.

Martin beskriver varför han ser fram emot ytterligare matcher i den röda FHIB-tröjan:
– Jag trivs sjukt bra med både laget och klubben. Har varit i totalt fem klubbar i karriären men Fagerhult är helt den bästa! Laget är ett riktigt gott gäng och jag känner förtroende både från ledarna med också från föreningen i sig.

Föregående säsong beskriver Martin på följande sätt:
– Jag tycker att vi kontrollerat matcherna bättre än tidigare säsonger. Har stundtals varit för ojämna i spelet och inte hållt under 60 minuter med för många dippar under matcherna. Detta är någonting som vi måste förbättra till nästa säsong. Defensivt har vi annars varit bra men offensiven har funkat lite sämre, blev dock bättre i slutet av säsongen, något vi får jobba vidare på.
Personligen känner jag att jag bidrar med mitt närkampsspel på banan samt det defensiva spelet. Till kommande säsong ska jag göra mitt bästa för att hitta mer farliga ytor i det ofensiva spelet och där komma till mer avslut.

Coach Conny Stenberg:
– Riktigt roligt och viktigt för laget att ”Ulla” har förlängt med oss. Som tränare är han en viktig kugge och lagspelare som verkligen eldar på laget i alla situationer. På planen tycker jag verkligen det lossnat ordentligt denna säsong då hans styrka har funnits i det defensiva spelet så har Martin nu även utvecklat sitt offensiva spel från sin backposition. Vet att han kommer ta ytterligare steg från sin backposition och därför känns det extra bra att han väljer att fortsätta hos oss!

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.