Cajsa Tengblad släpper sin första skiva

Kvällen inleds med en konsert av artisten David Åhlén innan Cajsa tar vid. Cajsa Tengblad är 46 år, fyrabarnsmamma och utbildad hälsopedagog. Hon arbetar som yrkesföreläsare, författare och coach och har tidigare i år gett ut sin fjärde bok ”Tillsammans är det nya själv – att leva ett gott liv som förälder”. Cajsa har skrivit musik sedan hon var liten och hennes låtar finns med på flertalet inspelningar. Detta är första gången hon släpper en egen skiva med tio egenkomponerade låtar. Titelspåret är tillägnat musikern Emanuel Sandgren, som avled i cancer vid 30-års ålder.

– Jag vill att mina låtar ska ge hopp, vila och framtidstro. I tuffa perioder kan musiken ge oss precis det där som vi behöver för att orka en dag till, säger Cajsa Tengblad.

Skivan spelades in på Gotland i höstas tillsammans med musikern och producenten David Åhlén och pianisten Andreaz Hedén.

– När David erbjöd sig att producera skivan kändes det som att allt föll på plats. Hans längtan efter ärlighet, intimitet och sårbarhet berör och jag hoppas att det ska genomsyra skivan, säger Cajsa avslutningsvis.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.