Amy Diamond och IOGT-NTOs Juniorförbund utmanar alkoholnormen

I samband med Eurovision song contest den 14 maj? bjuder Junis tillsammans med NBV, nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet, in till fest i föreningsgården på Hallmansvägen i Jönköping. Barn och vuxna från hela länet är inbjudna att delta.

En del av IOGT-NTO rörelsen
Genom att bjuda in både medlemmar och personer utanför organisationen vill Junis, som  är en del av IOGT-NTO rörelsen, utmana alkoholnormen och visa hur roligt man kan ha utan alkohol eller andra droger. De har därför valt att satsa stort kring Schlagerfesten och kvällen kommer även gästas av Amy Diamond.
– Junis är barnens organisation och vår verksamhet bygger på barnens idéer och önskemål. Vi är därför stolta över att kunna ge barnen den här festen som de önskat och dessutom med Amy som gäst, säger Lennart Ericsson, ledamot i Junis Jönköpings distriktsstyrelse.

Utmaning
Att anordna ett arrangemang som detta är en utmaning, det är mycket som ska ordnas och teknik som ska fungera. Men Sofia Klasson, distriktskonsulent på Junis känner trygg med den breda kunskap som finns i ledakåren.
– Vi har många ideella ledare som med glädje och engagemang kommer göra den här festen oförglömlig, säger hon.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.