Sarah Dawn Finer till Spira

I år återvänder Sarah Dawn Finer med sina vinterkonserter och nu är det klart att det blir en Sverigeturné från slutet av november fram till jul. Det 19 december är det dags för Sarah Dawn Finer att kliva upp Spiras scen i Jönköping.

 

– Jag anade inte att vinterkonserterna skulle betyda så mycket som de gjort, både för publiken och mig själv. Det har blivit mitt sätt att sjunga mig igenom mina känslor den tiden på året, och få möta en publik som kanske inte heller alltid har det så lätt eller har en perfekt relation till jul och vinter, säger Sarah Dawn Finer i en kommentar.

Enligt bokningsbolaget kommer konserten bli ”en varm, personlig och musikaliskt vacker konsert, med låtar som förknippas med tiden på året och som betyder mycket för Sarah personligen, exempelvis ”Sometimes it Snows in April” av Prince och ”River” av Joni Mitchell. Alla låtar som framförs är hämtade från hennes två klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland”, men det lär också bjudas på någon helt ny låt eftersom hon i sommar och höst kommer vara i studion för att spela in nytt material.

– Jag kommer vara mig själv och sjunga med hjärtat men också prata mycket om humor och allvar, som jag alltid gör. Dessutom har jag med mig ett magiskt bra band. Jag ser verkligen fram emot att få sjunga dessa låtar igen, det var längesen, men framför allt längtar jag efter att få möta publiken. Både den nya och den gamla, säger Sarah Dawn Finer.

Turnéplan Sarah Dawn Finers vinterturné 2016
29 nov – Umeå, Idunteatern
30 nov – Luleå, Kulturens hus
2 dec – Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress
3 dec – Eskilstuna, Lokomotivet
4 dec – Gävle, Gävle Konserthus
8 dec – Stockholm, Skandiascenen
9 dec – Stockholm, Skandiascenen
10 dec – Stockholm, Skandiascenen
19 dec – Jönköping, Spira
20 dec – Helsingborg, Helsingborgs Konserthus
21 dec – Göteborg, Lorensbergsteatern

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.