Holländska tv-stjärnor besöker Harrys

Nyligen fick Jon Espeset en förfrågan från ett holländskt tv-bolag som vill komma till Harrys och Sliver och filma. Programmet leds av den i Holland välkända musikduon Nick & Simon, som reser runt i världen och utforskar olika länders musikscener.

Nu har de valt ut Jönköping och Harrys som ett av sina stopp i Sverige. Tanken är att de ska vara med på krogshowen, som också kommer filmas. Espeset berättar för Jmini att det kommer sättas upp en extra föreställning enbart för att musikduon kommer.

– Jag tycker det är fantastiskt att de valt ut Jönköping. Tänk vilken reklam det är för Jönköpings stad, säger han.

Nick & Simon är stora stjärnor i Holland och Belgien. De senaste fem åren har de rest runt i världen och utforskat musikkulturen i bland annat USA och Sydamerika. Enligt tv-bolaget har det varit en märkbar ökning av turismen i de städer musikduon besökt.

I den kommande säsongen av programmet ”Nick & Simon: The Dream” ska duon utforska Sveriges musikscener. De kommer då besöka utvalda platser, träffa musiker och andra intressanta personer. De kommer också själva uppträda på gator och andra platser.

I nuläget är det inte helt klart med detaljerna, men om besöket i Jönköping blir av kommer tv-teamet hit både i juni och september. Det första är en förberedelseresa inför inspelningen.

– Nu är det stora möjligheter att vi får till detta, men det måste stämma och passa alla med datum och annat, säger Espeset.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.